texte felicitari

   Iubire

   Sfantul Valentin si Dragobete

   Aniversari

   Sfantul Ioan

   Martie

   Paste

   Sfantul Nicolae

   La Multi Ani

   Craciun si Anul Nou

   1 Iunie

   Sfantul Andrei

   De Valentine's Day, lasa-ti sufletul sa zburde pe potecile iubirii. Vino sa invatam sa fim fericiti. "Noi" sa fim cea mai puternica constelatie. Ziua indragostitilor sa ne gaseasca cu sufletele impletite in cea mai frumoasa cununa de dragoste. Felicitari!

   Ma rog la Sfantul Valentin sa faca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale.

   Sarutul e o minunata inventie care ne opreste atunci cand cuvintele sunt de prisos. Dar iti spun, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si apoi tot asa, de o infinitate de ori. Felicitari.

   Daca ai fi o floare eu as fi vantul. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea senina. Daca ai fi ocean eu as fi plaja gandurile tale. Numai pentru a fi impreuna, pentru totdeauna. Pe zi ce trece te iubesc tot mai mult. La multi ani si sa fi cuminte!

   Dragostea, este un giuvaer de mare pret, dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut, viata ta nu mai are nici un sens. Te iubesc!

   De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. Nu am stiut ce e dragostea pana nu te-am intalnit. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun ce insemni pentru mine Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori. Felicitari!

   Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an cu tine este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, te-as alege pe tine iar si iar. Tu esti dragostea mea.

   Dragostea mea pentru tine creste cu fiecare zi..
   Cate o floare pentru fiecare an in care mi-ai luminat viata. Sper ca ele sa lumineze camera si inima ta.
   Te imbratisez cu multa dragoste si dor. Felicitari!

   Daca vrei sa-mi spui ce n-ai spus nimanui, eu voi fi mereu aproape sa te ascult. Din privirea mea vei putea afla cat de mult tin eu la tine. Sunt nopti in care nu inchid ochii gandindu-ma la tine, sunt nopti in care vreau sa te ating si sa ramai cu mine. Tu esti motivul pentru care traiesc. Felicitari.

   Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu.

   Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti, sa iubesti. Daca as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamânt eu as fi apa, daca ai fi rautatea, eu as fi puritatea. Te iubesc foarte mult si cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care mi s-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele.

   Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta, niciodata nu e geloasa. Nu e laudaroasa sau increzuta, nu e nepoliticoasa sau egoista. Nu se apara, dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora, dar gaseste placere in adevar. Este intotdeuna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure... Felicitari.

   Pentru un cuplu deosebit. La aniversarea a 10 ani

   Fie ca Sfantul Valentin sa iti aduca multa dragoste si multa fericire.

   De ziua indragostitilor vreau sa iti spun inca o data cat de mult te iubesc.

   Un gand pentru tine cu multa dragoste de Ziua Indragostitilor!

   Un buchet de flori si toata dragostea mea pentru tine!

   De ziua indragostitilor iti daruiesc inima mea!

felicitari, felicitari electronice, felicitari virtuale, craciun, paste, ziua indragostitilor, sf valentin, martisor, aniversari, casatorie, wallpapers, sarbatori, horoscop, 1 martie, 8 martie, 1 aprilie, anul nou, catei, iepurasi, pasari, pisici, flori, dragoste, zi de nastere,te iubesc